Yurt genelinde kuvvetli yağış bekleniyor... Bazı bölgeler çığ uyarısı yapıldı

EGE

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yükseklerinde yağun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın batısında kuvvetli ve fırtına(60-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ 0°C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

İZMİR 4°C, 6°C

Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

KÜTAHYA -5°C, 0°C

Çok bulutlu, kar yağışlı

MUĞLA -2°C, 6°C

Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli sağanak, yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

6 Kentte kuvvetli yağış bekleniyor! Tedbirinizi alın... Mourinho'nun, Fenerbahçe için istediği bomba liste belli oldu! Fenerbahçe Mourinho ile anlaştı, tüm Avrupa basını ayağa kalktı! Müge Anlı'daki sapık üvey baba hakkında sıcak gelişme! İskoçya - İsrail maçında Filistin protestosu: Direğe zincirledi! Sneijder'den, Mourinho'ya telefon: Onunla konuştum, Fenerbahçe'ye...