Yürek Çıkmazı kitap özeti! Atike Hınçlıer Yürek Çıkmazı hikayesinin sonu nasıl bitiyor?

Yürek Çıkmazı kitap özeti TRT 1 ekranlarında başlayacak diziyle beraber en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Başrollerinde Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisinde şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adamın hikayesi anlatılıyor. Peki, Yürek Çıkmazı dizisinin sonu nasıl bitiyor? İşte, Yürek Çıkmazı kitap özeti…

TRT 1 ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan ve başrollerinde Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Yürek Çıkmazı dizisi büyük ses getireceğe benziyor. Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı romanından senaryoya uyarlanan Yürek Çıkmazı dizisinde yaşamı boyunca susmuş kadınların sesi gündeme getiriliyor.

Yürek Çıkmazı Dizisi Hangi Kitaptan?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinin hikayesi Atike Hınçlıer’e aittir. Yürek Çıkmazı dizisinin başrollerinde Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun oynamaktadır.

Yalı Çapkını Kitap Özeti

Hayata tutunmak için bir annenin tek sebebi çocuklarıdır. Aslında bu işte bir yanlışlık vardı. Bana yaşama hakkı veren Allah’ım, niçin böyle çileli bir hayatı ona reva görmüştü? Eğer ki yaşamak buysa yaşayan bir ölüden farksızdı hayat.

Ben Allah’ın bize yardım edeceğine her fırsatta inanıyordum. Yardım etmeye niye ihtiyaç duyuyordu ki? Bizi babasız yaratsaydı olmaz mıydı? Ya da zengin ve mutlu olsaydık?

Çocuk bile olamadan yetişkinliğe geçmiştim. Zaten ne oyuncağım olmuştu, ne de oyun oynadığım bir günüm. Şimdi ise kendimi işçi çocuk olarak bulmuştum. Çocuksam nasıl işçi olabilirdim ya da işçiysem nasıl çocuk?

Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi…

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber