Yücel Arzen kimdir? Milletvekili seçildi mi? Yücel Arzen hangi partide?

14 Mayıs seçimlerinde pek çok ünlü isim milletvekili adayı olarak gösterildi. Yücel Arzen de 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Bu çerçevede, Yücel Arzen'nin yaşamı, hangi partiden aday olduğu ve milletvekili seçilip seçilmediği merakla araştırılıyor. Peki, Yücel Arzen kimdir? Milletvekili seçildi mi? Yücel Arzen hangi partiden aday oldu?

Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28'inci döneminin 600 yeni milletvekilinin belirlendiği genel seçimler için oy sayımı sürüyor. Resmi olmayan sonuçlara göre, gelecek dönem milletvekilliği yapacak olan ve TBMM'ye giremeyen ünlü isimler de belli oldu.Bu çerçevede, Yücel Arzen'nin yaşamı, hangi partiden aday olduğu ve milletvekili seçilip seçilmediği merakla araştırılıyor. Peki, Yücel Arzen kimdir? Milletvekili seçildi mi? Yücel Arzen hangi partiden aday oldu?

YÜCEL ARZEN KİMDİR?

Yüzel Arzen, 1970 yılında Adana'da doğan Türk müzisyen ve piyanisttir. 1988 yılında İ.T.Ü Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı’na girmeye hak kazananan Arzen, Nida Tüfekçi ve Yücel Paşmakçı ile Türk Halk Müziği; Erol Sayan, Selahaddin İçli ve Nurten Erberk ile Türk Musıkisi; Fayruz Tüzün ve Jirayır Arslanyan ile armoni-kontrpuan; Faris Akarsu ve Can Çoker ile birlikte çalışmıştır. 1994 yılında İ.T.Ü Sosyal Bilimler Enstitüsü T.H.M Ana Bilim Dalı Bölümü’nde yüksek lisans yapmaya hak kazanmıştır.

Birçok ünlüyle birlikte çalışan Arzen, sekiz yıl boyunca Onur Akın ve İbrahim Sadri'ye piyano ve bağlama çalmıştır.

YÜCEL ARZEN HANGİ PARTİDEN ADAY OLDU?

AK Parti'de müzisyen Yücel Arzen, İstanbul 3. Bölge 14. sıradan aday olmuştur.

YÜCEL ARZEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ Mİ?

Yücel Arzen, İstanbul son sıradan milletvekili seçildi.

3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun! 3 Mayıs 2024 Cuma hutbesi: "Dua, Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi"
Sonraki Haber