Yolcu otobüsü şarampole uçmuştu! Yozgat'taki 12 kişinin öldüğü feci kazanın nedeni belli oldu

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 12 kişinin öldüğü, 19 kişinin de yaralandığı otobüs kazasının nedeni belli oldu. İşte detaylar...

Sivas'tan İstanbul'a giden Adem Tatlısu yönetimindeki 58 ADA 924 plakalı yolcu otobüsü, iki gün önce kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Kazada, şoför Adem Tatlısu ile birlikte Hakan Hasgül, eşi Züleyha Hasgül, çocukları Eymen Kadir Hasgül, İlker Akdağ, Mustafa Altun, Hatice Yıldırım, Serdal İçeloğlu, Feyzullah Dikçal ile eşi Mahmure Dikçal, Raziye Erdoğan ve Caner Kuzgun hayatını kaybederken, 18 kişi ise yaralandı. 

ŞOFÖRÜN OTOPSİ RAPORU GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI!

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri memleketlerinde toprağa verilirken kazanın sebebi ise ortaya çıktı. Otobüs şoförü Adem Tatlısu'nun otopsi raporunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi. 

Feci kazada hayatını kaybeden sürücünü oğlu, babasının 3 defa biontech aşısı olduğunu söylerken daha önce bu yönde bir rahatsızlık yaşamadığını söyledi. 

"KALBİYLE İLGİLİ BİR SIKINTISI YOKTU"

Sürücünün oğlu Tatlısu, resmi kaynakların, otobüsün sahibine sürücünün kalp krizi nedeniyle vefat ettiğini söylediklerini ifade ederek, "Resmi kaynaklar otobüs sahibine kalp krizinden dolayı vefat ettiğini araç kaza yapmadan önce vefat ettiğini söyledi otobüs sahibi. Yıllardır otobüs kullanıyordu. Emekliydi. Tecrübeli bir sürücüydü. Fakat son zamanlarda işte 3 defa biontec aşısı oldu. Biz son zamanlarda duyduğumuz kalp krizini tetiklediği için bizde ondan şüphelendik.

"KAZADAN ÖNCE KALBİNİ TUTTMUŞ" 

Kalple ilgili bir sıkıntısı yokken biranda kalp krizi geçirmesi şüpheli. Şeker ve tansiyonu vardı. Biz görüntüleri izlemedik ama otobüs sahibi görüntüleri izlemiş. Kaza olmadan önce kalbini tutup kafasının düştüğünü ondan sonra kazanın olduğunu söylüyor" diye konuştu.  

'GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!' Şeriat ile ilgili paylaşımı olay olan Feyza Altun’a 9 ay hapis cezası İkinci el otomobil piyasasında fiyatları yükseldi, satışlar durdu
Sonraki Haber