Yok böyle değişim! Göğüs estetiği yaptıran Ahmet Melih Yılmaz'ın son hali ortaya çıktı

‘Çukur'da hayat verdiği 'Timsah Celil' rolüyle şöhrete kavuşan 33 yaşındaki oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, bir süre önce trans birey olduğunu duyurmuştu. Geçtiğimiz aylarda göğüs estetiği yaptırmak için ameliyat masasına yatan ve 'Meli Bendeli' ismini alan Ahmet Melih Yılmaz cesur pozlarıyla dikkat çekti. Bir zamanlar ekranlarda fırtınalar estiren ünlü oyuncunun kısa süre içindeki değişimi görenleri hayrete düşürdü.

Daha önce yaptığı açıklamada cinsiyet geçiş ameliyatı olmayacağını belirten ve ''Ben bir travestiyim. Trans kadın değilim ben. O yüzden öyle bir dönüşümüm olmayacak. Bana bu kadarı yetiyor'' ifadelerini kullanan Ahmet Melih Yılmaz son haliyle gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda göğüs estetiği yaptıran Ahmet Melih Yılmaz'ın şimdiki halini görenler büyük değişimi karşısındaki şaşkınlığını gizleyemedi. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!