'Yok artık' dedirten değişim! Estetik yaptıran Büşra Pekin son haliyle ağızları açık bıraktı

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan 40 yaşındaki oyuncu Büşra Pekin, Dilberay filmi için aldığı kilolardan hızla kurtulmuş ve imaj değiştirerek saçlarını sarıya boyatmıştı. Son dönemde yenilediği imajıyla gündem olan Büşra Pekin'in şimdi de estetik operasyon yaptırdığı iddia edildi. Yeni karelerini Instagram'dan paylaşan oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Aşağı Yukarı Yemişlililer, Annem Uyurken, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat, Mucize, Bayi Toplantısı, Fırıncının Karısı, Dilberay gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 40 yaşındaki oyuncu Büşra Pekin son görüntüsüyle şoke etti.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza!