Yoğunluktan giyinmeye fırsat bulamadı! Avşar kızı sahneye bornozuyla fırladı!

Her yaptığı hareketiyle olay yaratan Avşar Kızı Hülya Avşar, bu defa da sahneye bornozla çıktı. Sahnede bornozla yer alan Avşar, yoğunluktan dolayı giyinmeye fırsat bulamadığından yakındı.

Zaman zaman sosyal medya paylaşımları ile gündem olan Hülya Avşar, bu kez de sahneye bornozla çıkınca olay yarattı. Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla herkesi şaşırtan Avşar, konserlerine de aralıksız devam etti.

O kareleri Instagram hesabından paylaşan Hülya Avşar, "Yoğunluktan giyinmeye fırsat bulamıyorum da" notunu düştü. Hülya Avşar'ın paylaşımını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Alman-Türk ortak yapımı bir filmde anne rolünde oynaması beklenen Avşar’ın kızını canlandıracak ismin ise henüz netlik kazanmadığı ifade edildi. "Genç birini arıyoruz" diyen Hülya Avşar, yeni nesil oyuncuların çok kaprisli olduğunu söyleyerek, "Hiçbir fikrim yok. Bana denk gelseydi; izin vermezdim. Sette saygısızlığa, kaprise tahammül göstermem." dedi.

Otomobil satışlarına yeni düzenleme! Sert tedbirler geliyor Galatasaray'da Tanguy Ndombele için karar verildi! İşte yeni transfer CHP'li belediyeden hata üstüne hata! Yollar göle döndü
Sonraki Haber