Yoğun bakımdaki Özkan Uğur'un ailesinden umutlandıran açıklama: “Güzel haberler almaya başladık”

Yoğun bakımda tedavisi süren sanatçı Özkan Uğur'dan sevenlerini umutlandıran haber geldi. MFÖ grubunun üyesi Uğur'un ailesi Instagram'da yaptığı açıklamada “Güzel haberler almaya başladık.” ifadelerini kullandı.

2013 yılından bu yana yakalandığı lenfomaya karşı 3 kez kanseri yenen Özkan Uğur,  29 Mayıs günü yoğun bakıma yatmış ve entübe edilmişti.

Usta sanatçı'nın eşi Aysun Uğur ve Alişan Uğur, Özkan Uğur'un Instagram hesabı üzerinden yaptıkları açıklamada sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdiler.

"GÜZEL HABERLER ALIYORUZ"

Sanatçının Instagram hesabından yapılan açıklamada "güzel haberler almaya başladık" denildi ve şu ifadelere yer verildi:

Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözülecegine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah.
Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin.

Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur.

Yenidoğan servisinde kan donduran konuşmalar... Şans Topu sonuçları 19 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! İtalya Kupası'nda Atalanta'yı deviren Juventus kupanın sahibi
Sonraki Haber