YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2020

YKS sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM tarafından adaylara iletildi. 2020 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Geçtiğimiz aylarda yapılan ve adayların üniversite hayaliyle yanıp tutuştuğu 2020 YKS sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Milyonlarca öğrencinin katıldığı YKS sınavının sonuçları önümüzdeki günlerde ÖSYM tarafından açıklanacak ve hemen ardından tercih ve yerleştirme heyecanı yaşanacak.

YKS sınavında adaylar kendilerine yöneltilen sınav oturumlarında ter döktü. Temmuz ayında ÖSYM tarafından açıklanması beklenen 2020 YKS sınav sonuçlarının akabinde öncelikle tercih ve hemen ardından yerleştirme ile adayların tüm işlemleri tamamlanmış olacak.

2020 YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından yapılan son açıklamada 2020 YKS sınav sonuçlarının 28 Temmuz 2020 tarihinde açıklanacağı ve ardından da tercih işlemlerinin başlayacağı belirtildi. YKS sınav sonuçlarının ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden açıklanacağı duyuruld

On Numara 29 Nisan 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak! Dolar ve euroda sınırlı düşüş! İşte 30 Nisan güncel döviz kurları
Sonraki Haber