YKS ek tercih işlemi yapılıyor mu? 2022 YKS ek tercih kılavuzu duyuruldu mu?

YKS ek tercih için heyecan dorukta. Üniversitelere ilk yerleşme işlemleri ardından açık kalan kontenjanlar için tekrar tercih şansı olacak. Üniversite adayları hangi okulun hangi bölümünde yer olup olmadığını bir an önce öğrenmek istiyor. Peki YKS ek tercih ne zaman başlıyor - bitiyor? YKS ek tercih kılavuzu 2022 pdf olarak yayımlandı mı, kontenjanlar açıklandı mı? İşte ÖSYM'nin duyurularında son durum...

2022-2023 Eğitim yılında üniversiteye gitmek isteyenler için YKS ek tercih şansı olacak. Üniversitelerin yer olan okullarını ve bölümlerini seçme şansını kullanmak isteyenler sabırsızlanıyor. 22-26 Ağustos tarihleri arasında üniversite kayıt işlemleri sona erdi. Peki YKS ek tercih ne zaman başlıyor - bitiyor? YKS ek tercih kılavuzu 2022 pdf olarak yayımlandı mı, kontenjanlar açıklandı mı?

Tükenmişlik sendromu nedir? Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!