Yılmaz Vural'ın iki eşi mi var? Teknik Direktör Yılmaz Vural iki eşle mi yaşıyor?

Şu sıralar Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü için adı geçen Türk futbolunun sevilen teknik adamı Yılmaz Vural'ın özek hayatı da merak konusu olmaya devam ediyor. Önceki yıllarda Buket Aydın'la bir söyleşisinde "İki eşiniz mi var" sorusuna "Var böyle bir şey maalesef" yanıtını vermişti.

Türk futbolunun en önemli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural gerek meslek yaşantısıyla gerek özel hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Şu sıralar Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü için adı geçen deneyimli hoca yıllar önce katıldığı bir programda evlilik hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlatmıştı.

Yılmaz Vural'ın İki Eşi Mi Var?

Ünlü sunucu Buket Aydın'ın programına katılan Yılmaz Vural hoca, sorulan sorulara içtenlikle yanıt vermişti.

Gelen sorulardan birinde "Hala iki eşiniz mi var" sorusuydu. Deneyimkli teknik adam ilk eşi İsmet Vural ikinci eşi Seda Vural ile gilili, “Bu durumu başkası yapsa, ona kızarım. ‘Ne yapıyorsun? Yanlış iş... İnsan iki kadınla olur mu? Bu onlara saygısızlık’ gibi bir sürü olumsuzluklar söylenir, olumlu bir tarafı yok. Ama hayatta başınıza öyle şeyler geliyor ki, bazı şeylerden vazgeçmeniz mümkün olmuyor. Yani çok hoş bir şey mi, değil. Ama böyle bir durum var maalesef. Bu dünyanın en zor şeyi” cevabını verdi.

Yılmaz Vural iki kadını idare etmenin bir ülkeyi yönetmekten daha zor olduğunu dile getirdi.

Vural, şöyle devam etti: “Beni yermeyin, bana madalya takmanız lazım. Şaka bir yana tabii hoş bir durum değil. Çünkü kimse mutlu değil. Hepimizin hayatında yapmış olduğu yanlışlar vardır, kimsenin tasvip etmeyeceği ve bunları kimse bilmez. Dolayısıyla açık söylemek gerekirse böyle bir şey yaşıyorum. Ama bir problem yok. Empati yaptığımda, onların yerinde olsam çok olumlu davranmam. Şundan mutlu değilim, birilerini mutsuz görünce sizin mutlu olmanız mümkün mü? İkisi de çok değerli benim için... Kimseye yalan da söylemedim, bir vaadim de olmadı. Kandırıcı bir rol, yalan söyleyen bir adam olmadım. Aslan gibi çocuklarımız var, artık bizden çok onlar önemli. O zaman fedakâr oluyorsunuz hem ilk eşime hem de ikinci eşime... İkisi de dünya güzeli insanlar.”

Merkez Bankası dolar toplamada vites yükseltti On Numara 24 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? Dolar yeni güne nasıl başladı? İşte güncel döviz kurları
Sonraki Haber