Yıllar ona da acımadı! Yaprak Dökümü'nün Mithat'ı Mustafa Avkıran'ın eski halinden eser kalmadı

2006-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan, Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı kitabından uyarlanan 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı Ferhunde'nin eşi Mithet rolüyle hafızalara kazınan 59 yaşındaki oyuncu Mustafa Avkıran'ın son hali gündem oldu. Dizideki halinden eser kalmayan Mustafa Avkıran şimdiki haliyle sosyal medyaya damga vurdu. İşte Yaprak Dökümü'nün Mithat'ı Mustafa Avkıran'ın son hali...

Bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde Mithat karakteriyle seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Mustafa Avkıran son haliyle görenleri şaşırttı. Dizide Ferhunde'nin eski kocası ve Şevket'in yeni patronu olan Mustafa Avkıran beyazlayan sakallarıyla dikkat çekti.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!