Yıllar güzelliğinden hiçbir şey götürmedi! İşte Yedi Numara'nın Armağan'ı Tuba Erdem'in son hali

TRT 1'in unutulmaz dizisi Yedi Numara dizisinde Armağan karakterini canlandıran başarılı aktris Tuba Erdem'in son halini görenler "Yıllar güzelliğinden hiçbir şey götürmemiş" yorumları yapıyor. Aynı zamanda dublaj yönetmeni de olan Erdem, birçok önemli yapımda yer aldı. İşte Tuba Erdem hakkında bilinmeyenler...

3 Ocak 1975 doğumlu olan başarılı oyuncu Tuba Erdem, Yedi Numara dizisinde canlandırdığı Armağan karakteriyle tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline geldi. Eyvah Karım, Godot'yu Beklerken, Havadan Sudan ve Tersine Dünya gibi tiyatro oyunlarıyla önemli bir oyuncu olduğunu ispatlayan oyuncu 2000'li yıllarla birlikte birçok dizi ve sinema filminde yer aldı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!