Yıldız Tilbe'nin 'Köpeklere zehirli et verin' açıklamasına ünlü isimlerden tepki yağdı

Yıldız Tilbe'nin sahipsiz sokak köpekleri için yaptığı açıklama görenleri hayrete düşürdü. Twitter hesabından "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" şeklindeki paylaşımı büyük tepki çekti. Tilbe'nin yaptığı açıklamalar sosyal medyada kısa sürede gündem olurken tepkiler çığ gibi büyüdü. Sanat camiasının ünlü isimleri de Tilbe'nin bu paylaşımına tepki gösterdiler.

Yıldız Tilbe'nin aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yaptığı ''Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya'' şeklindeki sözleri tepkilere neden oldu.

Tilbe için, Twitter'da #yıldıztilbehaddinibil etiketiyle yüzlerce tepki tweeti atıldı. Sanat camiasının ünlü isimleri de duruma sessiz kalmadı.


İşte ünlü isimlerin Yıldız Tilbe'ye tepkileri...

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları