Yılbaşı gecesi izlenecek filmler.. Yılbaşı gecesinin tadını çıkaracağınız en iyi Noel filmleri!

Yılbaşı gecesi ne izlesem diye düşünüyorsanız tam yerine gediniz. Aileniz ve arkadaşlarınızla izleyeceğiniz birbirinden eğlenceli Noel filmlerini sizler için derledik. İşte gecenin tadını doyasıya çıkaracağınız Noel filmleri...

Evde Tek Başına (Home Alone) 

Ailesini pek sevmeyen Kevin, aldığı ceza üzerine geceyi evlerinin çatı katında geçirir ve ertesi gün uyandığında ailesinin evde olmadığını, tatile giderken onu unuttuklarını fark eder. Başta panikleyen Kevin bunun fırsat olduğunu çok geçmeden anlar ve yalnızlığın keyfini çıkarır. Fakat bu arada eve gözlerini dikmiş olan iki hırsızı evden uzaklaştırmak artık Kevin’a düşmüştür. Yılbaşı temalı filmler arasında bulunan yapımın oyuncu kadrosunda Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern ve Catherine O’Hara yer alıyor.

Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama!