Yılbaşı akşamı konser veren Ajda Pekkan'ın yeni imajı ve yüzündeki değişim olay oldu

Birçok ünlü şarkıcı gibi Ajda Pekkan da yeni yıla sahnede sevenleriyle birlikte giren isimlerdendi. Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, İstanbul'da Günay Restoran'ta konser verdi. Sahneye pembeler içinde çıkan Pekkan yenilediği imajıyla adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcıyı görenler Seda Sayan, Eda Ece, Seren Serengil, Gülşen, Çağla Şıkel, Emel Sayın gibi isimlerde benzettiler.

Yılbaşı akşamı İstanbul'da konser veren 75 yaşındaki şarkıcı Ajda Pekkan sahnedeki performansı kadar yenilediği imajıyla ve ışıltılı pembe elbisesiyle büyüledi. Hayranlarının karşısına her zamanki gibi büyük bir enerjiyle çıkan Pekkan sevilen parçalarıyla hayranlarına unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşattı. 

"Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Memur ve emeklilerin gözü zam oranlarında!