Yeşilçam'ın usta ismi hayata veda etti! Sanat camiasının ünlü isimlerinden Cüneyt Arkın paylaşımları

Unutulmaz filmleriyle Türk sinemasına damga vuran Cüneyt Arkın, evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. 85 yaşında aramızdan ayrılan Cüneyt Arkın'ın ani vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler. İşte ünlülerden Cüneyt Arkın paylaşımları...

İstanbul'da bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın için çok sayıda taziye mesajı yayımlandı. Sanat camiasının ünlü isimleri Cüneyt Arkın'a sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla veda ettiler.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza!