Yeşilçam 1. bölüm izle!

Yeşilçam 1. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak BluTV platformunda. 22 Nisan akşamında Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinin 1. son bölüm tek parça linkini haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy’un oynadığı Yeşilçam 1. bölüm ile 22 Nisan Perşembe akşamında Blu TV ekranlarında yayınlanacak. 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde, altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam'da bir yapımcının ayakta kalma hikayesini konu alan Yeşilçam dizisinde Bir Sinema Hayvanı'nda Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş'e hayat veriyor.

Dizide Çağatay Ulusoy'a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik ediyor. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam'ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı'yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam'ın gözde yıldızlarından Mine Cansu'yu canlandırıyor.

YEŞİLÇAM BLUTV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

Sokağa çıkma yasağında hafta sonunda yine BluTV’nin ücretsiz yayın yapması bekleniyor. Bu yüzden Yeşilçam dizisini merak edenler hafta sonunu iple çekiyor.

BluTV ana sayfasına giriş yaparak üst kısımdaki “Ücretsiz İzle” butonuna tıklayarak kayıt oluşturun. Kayıt sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Açılan sayfadaki ilgili kısımlara Ad-Soyad, e-posta adresi ve parola girişi yaptıktan sonra “Kayıt ol” butonuna tıkayın.

Hiçbir şeye dokunmadan “Devam Et” düğmesine tıkladıktan sonraki aşamada kupon kodu alanına blutvizliyorum yazın ve “Onayla”ya basarak aktif edin.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle