Yerli Dua Lipa lakaplı Lila Şengün hem voleyboluyla hem de güzelliğiyle büyülüyor! Filenin Sultanları'na yeni yetenek...

Türkiye'nin voleybolda yıldızı parlayan gençlerinden olan Lila Şengün, hem voleyboluyla hem de güzelliğiyle en çok konuşulan isimler arasına girdi. Sosyal medya kullanıcılarının en güzel Türk voleybolcular arasında gösterdiği Lila Şengün'ün lakabı ise 'Yerli Dua Lipa'. Lila Şengün henüz A Milli Voleybol Takımı'nın formasını giymese de Filenin Sultanları'nın gelecekteki değişmez oyuncularından olması bekleniyor. Peki Lila Şengün kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı, boyu kaç, Instagram'ı ne?

Türkiye'nin önemli genç yıldızlarından biri olarak gösterilen 'Yerli Dua Lipa' Lakaplı Lila Şengün, 2002 doğumlu ve Pasör pozisyonunda görev yapıyor.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!