Yerli aşının yan etkisi var mı? Faz-1 gönüllüsü Bakan'dan canlı yayında flaş açıklamalar

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü engellemek amacıyla başlatılan aşı çalışmalarında Çin'den alınan Sinovac, Phizer'in BionTech aşıları derken milli gururumuz yerli aşımız hepimizi heyecanlandırmıştı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yerli aşının faz-1 gönüllüsü olarak kameralar karşısında aşı olmuştu. Varank aşının yan etkileriyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında aşı çalışmaları son hız devam ederken yerli aşı müjdesi hepimizi sevindirmişti. Kameralar karşısında yerli aşı olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk canlı yayınında aşıyla ilgili deneyimlerini anlattı. Bakan Varank ayrıca, Mayıs ayında başlayacak yerli aşı uygulaması için gönüllü olunması çağrısında bulundu.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!