Yeni Zelanda kurbanları ‘51 seccade’ ile andı

Terörün, insanların ibadethanelerinde, Allah’a yöneldiği ve korumasız oldukları bir anda yapılmasının da çok manidar olduğuna dikkat çeken Türkmen, terörün taşındığı bu yeni şeklinin de çok düşündürücü ve bir o kadar da endişelendirici olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Gördüğünüz gibi, terör kurbanı her kardeşimizi anmak için onların bıraktığı boşluğu sembolize etmesi açısından onlar için seccadelerini serdik ve boş bıraktık. Böylece katledilen masum çocukları, kadınları ve erkekleri, karı-kocaları ve dedelerle nineleri unutmadığımızı belirtmek ve anmak istedik. Kahredici saldırılarda hayatlarını kaybeden yaşları 3 ile 71 arasındaki küçük çocukları, öğrencileri, akademisyenleri, işçileri, doktorları ve mühendisleri anıyoruz. Acımız, tarifsiz büyük. Hiç bir sıhhatli aklın, bu tür bir saldırıyı anlaması mümkün değil. Allah, yerküremizin her yerinde böylesi şeylerin tekrarından hepimizi korusun."

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak