Yeni Volkswagen ID.7 mükemmel özellikleri ile duyuruldu! Piyasayı sallayacak! Tek bir sarj ile…

Passat Sedan'ın üretimine son veren Volkswagen, elektrikli araç pazarındaki boşluğu Volkswagen ID.7'nin tanıtımıyla dolduruyor. 2024 Volkswagen ID.7, bugün tanıtılan etkileyici özellikleriyle "Elektrikli Passat" olarak da bilinen üst orta sınıftaki ilk küresel elektrikli model oldu. Şimdi Volkswagen’in yeni canavarının özelliklerine bakalım.

ELEKTRİKLİ VOLKSWAGEN ID.7'NİN ÖZELLİKLERİ

Volkswagen ID.7 tamamen yeni, yüksek verimli bir güç aktarma organı nesli ile donatılmıştır ve bu özelliğe sahip ilk MEB modelidir. Elektrikli tahrik motoru 210 kW/286 PS ile Volkswagen ID serisindeki en güçlü ve en yüksek torka sahip motor. Güç ünitesinin dahili adı olan APP550, Volkswagen Group Components tarafından Kassel'de (Almanya) geliştirildi ve burada üretildi.

Yeni elektrikli güç aktarma sistemi enerji tüketimi için optimize edilmiştir ve batarya boyutuna bağlı olarak 700 kilometreye kadar (WLTP) yol kat edebilir. ID.7'nin şarj kapasitesi 200 kW'a kadar ulaşabiliyor ve bu da onu uzun mesafeli yolculuklar için uygun hale getiriyor. Ayrıca, yeni Volkswagen ID.7 neredeyse beş metre uzunluğunda ve gelişmiş aerodinamik prensiplerle tasarlandı. Eğimli tavan çizgisi, yaklaşık 0,23'lük etkileyici bir sürtünme katsayısına katkıda bulunur.

ID.7'nin iç mekanı, neredeyse beş metrelik uzunluğu ve 2966 mm'lik uzun dingil mesafesi ile ferahtır ve aracın içinde tüm yolcular için bol miktarda yaşam alanı olmasını sağlar.

ID.7'NİN YENİ KULLANIM KONSEPTİ

Yeni Volkswagen ID.7, bilgi-eğence ekranına entegre edilmiş tamamen yeni bir kullanım konsepti sunuyor. Bu yeni konsept, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için müşteri geri bildirimlerine dayanmaktadır. Yeni kullanıcı deneyiminin standart özellikleri arasında 38 cm'lik (15 inç) bir bilgi-eğlence ekranı, artırılmış gerçeklik baş üstü ekranı, bilgi-eğlence sistemine entegre yeni bir klima kontrol konsepti ve arkadan aydınlatmalı bir dokunmatik kaydırıcı bulunuyor.

ID.7, masaj fonksiyonlu yeni koltuklar ve elektronik olarak karartılabilen panoramik cam tavan gibi tipik olarak yalnızca üst sınıf premium rakiplerde bulunan çeşitli seçenekler sunar. Akıllı yeni panoramik cam tavan dokunarak opak ve şeffaf ayarlar arasında değiştirilebilir ve tavan yeni IDA sesli asistan kullanılarak sesli komutlarla çalıştırılabilir.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat! Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum'un listesi belli oldu
Sonraki Haber