Yeni iPhone 14'ün bomba özelliği belli oldu! iPhone 14'ün çıkış tarihi ve fiyatı...

İPHONE 14 HAKKINDAKİ SON SIZINTILAR

Always on Display (Her zaman açık ekran) özelliği iPhone 14'le geliyor. Halihazırda hiçbir iPhone telefonu bu özelliğe sahip değil. Yıllar önca Samsung tarafından geliştirilen bu Widget birçok kullanıcı tarafından sevilmişti.

Apple iPhone 14'lerde kullanacağı ekranları yeniden değerlendirmeye aldı. Şirket Çinli OLED üreticisi BOE ile anlaşmıştı. BOE ekran tasarımlarında değişikliğe gidince Apple'ın siparişleri iptal edeceği belirtilmişti.

Güney Kore'de yayın yapan The Elec'in iddiasına göre BOE'nin OLED ekranları yeniden Apple'ın gündemine girdi. BOE'nin ekran panalleri iPhone 14 ve iPhone 14 Max'te kullanılacak. Pro ve Pro Max iPhone 14'lerde ise Samsung ve LG panelleri tercih edilecek.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri