Yeni Hayat 9. bölüm final izle

Yeni Hayat 9. bölüm full izle! Yeni Hayat 9. bölüm final izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 29 Ekim Perşembe akşamında Yeni Hayat 9. bölüm tek parça olarak Kanal D'den izlenebilecek.

Yeni Hayat 9. bölüm final izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Yeni Hayat dizisinin 9. son bölümü 29 Ekim Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Yeni Hayat 9. son bölümünde; Yasemin, Timur ve Adem arasında gerilim iyice tırmanırken Ejder'in yeni hamlesi herkesi şaşırtacaktır. Yeni Hayat 9. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Youtube'de izlenebilecek.

Yasemin, Timur ve Adem arasında gerilim iyice tırmanır. Adem’e gelen bir telefon her şeyi alt üst ederken Ejder’in kurduğu plan Yasemin’i de zor durumda bırakır. Ve sonunda sevkiyat esnasında taraflar arasında dengeler bir anda değişir.

Timur bir yandan Yasemin ile sınanırken aslında hiçbir şeyinde farkında değildir. Adem de sevkiyatın kaderini etkileyecek bir hamle yaparken Ejder’in yoluna çıkmasıyla kendi kaderini de değiştirecektir. Yeni bir hayat kurmak adına bu yola başvuran Yasemin, acaba gerçekten de Adem’den vazgeçebilecek midir?

YENİ HAYAT 9. BÖLÜM FİNAL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle