Yeni bakanların eğitimleri ve gerçek meslekleri nedir? İşte yeni kabine bakanları ve bilinmeyen detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28. dönem Cumhurbaşkanlığı kabinesini duyurdu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından yeni kabinede yer alacak bakanların yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Peki, Yeni bakanların eğitimleri ve gerçek meslekleri nedir? İşte isim isim yeni kabine bakanlar listesi...

Adalet Bakanlığı 

Yılmaz Tunç 

1971 yılında Bartın'da dünyaya gelen Yılmaz Tunç, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali Hukuk Ana Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı.

Ak Parti Pendik kurucularından olan TUNÇ, Pendik Belediye Meclis Üyesi olarak görev aldıktan sonra 23, 24, 25 ve 26. Dönemde Bartın Milletvekili seçildi.

Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Tunç, milletvekili olduğu dönemde Adalet Komisyonu Sözcüsü olarak görev aldı.

Orta düzeyde İngilizce bilen Tunç, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...