Yemin dizisinin Reyhan'ı Özge Yağız için yeni proje teklifi! Hangi projede yer alacak?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisi ile büyük çıkış yakalayan Özge Yağız yeni sezon proje teklifleri ile yeniden gündeme geldi. Uluslararası bir başarıya imza atan Yağız'ın son dönemlerde partneri Gökberk Demirci ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu.

Yemin dizisinde Gökberk Demirci ile başrolleri paylaşan Özge Yağız’ın diziden ayrılışı büyük şok etkisi yaratmıştı. Geçtiğimiz günlerde partneri Demirci ile aşk yaşadığı iddiaları ile tekrar gündeme gelen Yağız’ın yeni sezon proje detayları da belli olmaya başladı.

Daha önce Kuruluş Osman dizisinde rol alacağı konuşulan Yağız hakkındaki iddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı. Güzel oyuncu şimdilerde kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Bu teklifler arasında Star TV için hazırlıkları devam eden Sol Yanım isimli dizisi yer alıyor. Yağız’ın Sol Yanım dizisinde oynayıp oynamayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber