Yemekteyiz kim kazandı? 31 Mayıs haftanın birincisi

Yemekteyiz kim kazandı? Ekranların sevilen programı Yemekteyiz'de bir haftanın finaline daha gelindi. Her bölümü ekranlara damga vuran program Yemekteyiz'de haftanın birincisi 10 bin TL ödülün sahibi olacak. Peki 31 Mayıs 2019 haftanın birincisi olacak? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında bugün birinci olan ismi Onur Büyüktopçu açıklayacak.Bütün hafta boyu yarışmacılar yemekleri ile yarıştılar. Puanlamadan sonra ise haftanın birincisi belli olacak. Peki 31 Mayıs haftanın birincisi kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemekteyiz'de bu haftanın kazanan ismi Semih Oruç oldu. Böylece yarışmacı para ödülünün sahibi oldu.

ELİF ÇAKI KİMDİR?

Elif Çakı 26 yaşında. Aslen Tokatlı olan yarışmacı, evli ve bir çocuk annesi. Evlilik öncesi kısa bir dönem kasiyerlik yapan ve bir dönemde yemekhanelerde kepçeci olarak çalışan Elif Çakı, evlendikten sonra iş hayatından çekilip, ev hanımlığına geçmiş. Kendisinde en sevdiği özelliği girişken olması ve alçakgönüllülüğü olduğunu söyleyen Elif hanım, mutfaktada son derece iddialı.

SEMİH ORUÇ KİMDİR?

Semih Oruç 25 yaşında, acil tıp teknisyeni. İzmitli olan Semih Oruç bekar ve İstanbul'da yaşıyor. Tek başına yaşamaya başladıktan sonra yemek yapma konusunda kendisini geliştirdiğini ve az zamanda çok yol aldığını söyleyen Semih bey, bu haftanın iddialı isimlerinden.

ESRA ÜLKER KİMDİR?

Esra Ülker 40 yaşında ve anaokulu öğretmeni. İstanbullu olan Esra hanım 16 yıllık evli ve iki çocuk annesi. Kendisini her daim pozitif olarak tanımlayan yarışmacı, mutfakta hem yeteniğine hem de tecrübesine güveniyor.

MELEK ENGİN KİMDİR?

Meleh Engin 43 yaşında ve çocuk bakıcısı. Aslen Trabzonlu olan yarışmacı, dört çocuk annesi ve iki de torun sahibi. Kendisini duygusal bir insan olarak tanımlayan Melek hanım, ani çıkışları olduğunu ama bir anda da sakinleştiğini söylüyor.

LEVENT CANSES KİMDİR?

Levent Canses 37 yaşında ve şarkıcı. Münih doğumlu olan yarışmacı, 15 yıllık evli ve üç çocuk babası. 18 yıldır profesyonel olarak şarkıcılık yapan Levent bey, müzik dışında ikinci büyük tutkusunun mutfak ve yemek yapmak olduğunu söylüyor.

Şeriat ile ilgili paylaşımı olay olan Feyza Altun’a 9 ay hapis cezası İkinci el otomobil piyasasında fiyatları yükseldi, satışlar durdu Sacha Boey transferinde gizli el Berkan Kutlu!
Sonraki Haber