Yemekteyiz kim kazandı? 25 Ekim birincisi kim oldu?

Yemekteyiz kim kazandı? Onurcan, Nilay,Mehtap, Özcan ve Şeyma adlı yarışmacılar bu hafta Yemekteyiz'de yarışıyorlar. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma büyük beğeni topluyor.En yüksek puanı alan isim ise haftanın birincisi olacak.Peki 25 Ekim Yemekteyiz birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz'de bugün haftanın finali ekranlara geliyor. Gündüz kuşağının sevilen yapımı Yemekteyiz'de haftanın birinncisi ödülün sahibi olacak.Peki 25 Ekim Yemekteyiz birincisi kim oldu?

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

1- Onurcan Baylacı

2- Nilay Harmanlı

3- Mehtap Sağlam

4- Özcan Önder

5- Şeyma Yıldız

ÖZCAN ÖNER KİMDİR?

21 Yaşındaki Özcan Öner, birinci gün yarışmacısı ve öğrenci. Aslen Iğdır'lı olan Özcan Öner, eğitim hayatına devam ediyor.

ŞEYMA YILDIZ KİMDİR?

Haftanın ikinci günü yarışmacısı olan Şeyma Yıldız, 29 yaşında ve yaşam koçu. Evli ve iki çocuk annesi olan Şeyma Yıldız, Yemekteyiz yarışmasında iz bırakmak istiyor.

MEHTAP SAĞLAM KİMDİR?
Haftanın üçüncü gün yarışmacısı Mehtap Sağlam, 40 yaşında ve estetisyen. Aslen Kahramanmaraşlı olan Mehtal Aslan, protez tırnak ve kalıcı makyaj uzmanı.

ONURCAN BAYLACI KİMDİR?

Haftanın dördüncü gün yarışmacısı Onurcan Baylacı, 24 yaşında ve aşçı. Aslen Tokatlı olan Onurcan Baylacı, yemekleriyle herkesi kendine aşık etmek istiyor.

NİLAY NARMANLI KİMDİR?

Haftanın final günü yarışmacısı Nilay Narmanlı olacak. Nilay Narmanlı, 34 yaşında ve ev hanımı. Nilay Narmanlı doğum izninde Yemekteyiz'e katılmaya karar vermiş. Yemeklerinde iddialı.

Galatasaray - Fenerbahçe | İlk yarı oynanıyor Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye bakın ne sürmüşler Fenerbahçeli futbolcular ile Galatasaraylı oyuncular birbirine girdi!
Sonraki Haber