Yemekteyiz kim kazandı? 24 Ocak Yemekteyiz birincisi kim oldu?

Yemekteyiz kim kazandı? Gündüz kuşağının beğenilen programı Yemekteyiz'de bugün haftanın finali ekranlara geliyor. Haftanın finalinde birinci olan isim açıklanacak. Peki 24 Ocak 2020 Yemekteyiz birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz'de 5 isim birbiri ile kıyasıya rekabet ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan programda bu haftanın son bölümü yayınlanıyor. Birinci olan isim ise ödülü kazanacak.Peki 24 Ocak 2020 Yemekteyiz birincisi kim oldu?

YEMEKTEYİZ'DE KİM KAZANDI?

20-24 Ocak 2020 Haftasının Yemekteyiz birincisi Mercan oldu.

YEMEKTEYİZ 23 OCAK 2020

MERCAN HANIM PUANLARI

Yıldız hanım: 10

Şinda hanım: 4

Filiz hanım: 9

Ayşe hanım: 2

YEMEKTEYİZ 22 OCAK 2020

ŞİNDA HANIM PUANLARI

Yıldız hanım: 2

Mercan hanım: 3

Filiz hanım: 4

Ayşe hanım: 2

YEMEKTEYİZ 21 OCAK 2020

AYŞE HANIM PUANLARI

Yıldız hanım 2 puan

Mercan 6 puan

Filiz 6 puan

Şinda ise 5 puan verdi.

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ

Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8 kanalında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı hız kesmeden devam ediyor. Birçok yarışmacıyı ağırlayan program oldukça çekişmeli geçerken aynı zamanda farklı tatları da izleyiciyle buluşturuyor. Programın sunuculuğunu Seda Sayan üstlenirken farklı tarzlardaki yarışmacılarla izleyiciye eğlenceli saatler vaat ediyor.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber