Yemekteyiz kim kazandı? 15 Şubat en iyiler haftanın birincisi!

Yemekteyiz kim kazandı? Onur Büyüktopçu haftanın finalinde en yüksek puan alan ismi açıklayacak. 15 Şubat'ta gerçekleşecek olan haftanın finalinde en iyiler arasında hangi ismin ödülü kazanacağı ise merak konusu. Bu hafta Yemekteyiz'de en iyiler konsepti izleyicilerle buluştu.Peki Yemekteyiz'de 15 Şubat'ta kim kazandı? 10 bin TL ödülü kim aldı? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'de 15 Şubat'ta en iyiler konseptinin kazananı belli olacak. Programda yarışmacılar yaptıkları yemekler ile birbirleri ile rekabet ediyorlar. Cuma günü gerçekleşecek haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan 10 bin TL ödülü kazanıyor. Peki Yemekteyiz'de 15 Şubat'ta kim kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Bu hafta kazanan isim henüz belli olmadı. Ancak açıklandığı zaman sitemizde olacak.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA 11-15 ŞUBAT'TA KİMLER YARIŞIYOR?

İMAN DUMRUL

Birinci gün yarışmacısı İman Dumrul 39 yaşında. Aslen Iğdırlı. 22 yıllık evli olan yarışmacı 4 çocuk babası ve 1 torunu var. Moda tasarımcılığı yapan yarışmacı gelinlik ve abiye kostümler tasarlayıp dikiyor. Yemekteyiz'de yarıştığı hafta 3. olmuştu.

BİLAL TÜREN

İkinci gün yarışmacısı 39 yaşında Mardinli. Evli olan yarışmacı hayatının bir bölümünde müzikle hayatını kazanmak istemiş fakat sonrasında vazgeçip sigortacılığa başlamış. Yemekteyiz'e katıldıktan sonra gastronomi kurslarına gitmeye başlamış.

DİLEK BİNGÖL

Üçüncü gün yarışmacısı. 38 yaşında aslen Karslı. Bir çocuk sahibi. 16 yıl hemşirelik yaptıktan sonra ticarete atılıp pazarcılık yapmaya başlamış. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de 3. olmuş.

SEVİM KENDİGELEN

Dördüncü gün yarışmacısı. 56 yaşında, 39 yıllık evli, üç çocuk annesi. Aslen Kastamonulu olan yarışmacı eşiyle birlikte kasaplık yapıyor. Yemekteyiz'e ilk katıldığı dönem sosyal medyadan gelen eleştiriler nedeniyle Yemekteyiz'e bir kez daha katılmaya karar vermiş.

SU KIYMET YALMAN

Final günü yarışmacısı olan Kıymet Yalman 39 yaşında, reklamcı. Aslen Yozgatlı, bir çocuk annesi. Yemekteyiz'e katıldığı hafta sonuncu olan ancak çok renkli kişiliği ile dikkat çeken Su Kıymet Yalman bu kez birinci olmak istiyor.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Büyük ödülün sahibi ve haftanın birincisi ise toplamda 31 puan alan Yasin Bey oldu.

TV 8

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.

Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.

TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.
13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.

Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

1 Eylül 2014 saat 20.00'de logosunu, jeneriklerini ve sloganını değiştirdi. Aynı zamanda Digiturk platformu üzerinden de eş zamanlı HD yayına geçti. 18 Şubat 2015'te TV8'in HD yayını, Türksat üzerinden de yayına başladı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

Venezuela Devlet Başkanı’ndan Türkiye ile ilgili kritik imza İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği yat yarışları nedeniyle askıya alındı Kıyıları işgal eden işletmeciler nereye şikayet edilir?
Sonraki Haber