Yemekteyiz kaldığı yerden devam ediyor

Yemekteyiz 6 Şubat canlı izle! TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'de her gün bir yarışmacı yemekleri ile kıyasıya rekabet ediyor. Haftanın finalinde ise birinci olan isim açıklanıyor. İşte Yemekteyiz 6 Şubat canlı izle!

Yemekteyiz 6 Şubat canlı izle! Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Kıyasıya rekabetin olduğu Yemekteyiz programında haftanın dördüncü günü başladı.İşte Yemekteyiz 6 Şubat canlı izle!

TV8 CANLI YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ

Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8 kanalında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı hız kesmeden devam ediyor. Birçok yarışmacıyı ağırlayan program oldukça çekişmeli geçerken aynı zamanda farklı tatları da izleyiciyle buluşturuyor. Programın sunuculuğunu Seda Sayan üstlenirken farklı tarzlardaki yarışmacılarla izleyiciye eğlenceli saatler vaat ediyor.

SEDA SAYAN VE YEMEKTEYİZ PROGRAMI YAYIN SAATLERİ

Pazartesi günü başlayan yarışma cuma günü puanlamanın yapılması ve birincinin seçilmesiyle sonlanıyor. Saat 16.00'da başlayan program bütün heyecanıyla izleyicilerin bütün ilgisini üzerine topluyor. Özellikle ev hanımlarının oldukça ilgisini çeken program yemekteyiz izle seçenekleriyle canlı yayın olarak internet üzerinden de izleyicilere sunuluyor.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber