Yaz tatili hazırlıklarına Ziraat Bankası desteği! Bankkart sahiplerine 2500 TL'lik indirim tanımlanacak!

Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte birçok kişi tatil planları yapmaya başladı. Artan konaklama ve ulaşım fiyatlarından ötürü tatil planları sekteye uğrayan tüketiciler bir çıkar yol aramaya devam ederlerken beklenen müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Kamu bankası, mayıs ayı için özel olarak düzenlemiş olduğu tatil kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte hem yurtiçi hem de yurtdışı tatil beldelerine yönelik araştırmalar hız kazandı. Bütçelerine uygun doğrultuda bir yaz tatili planlamak isteyen ve bu kapsamda da güncel konaklama ve ulaşım fiyatlarını yakın takip altına alan tüketiciler, artan fiyatlar sebebi ile alternatif yollar araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren Ziraat Bankası, mayıs ayı için özel olarak düzenlemiş olduğu tatil kampanyasını müjdeleyerek yüzleri güldürdü.

Mayıs ayına girilmesi ile birlikte kampanyalarını güncelleyen Ziraat Bankası, mevcut müşterileri için özel olarak bir tatil kampanyası düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyasının 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olacağını ifade eden kamu bankası, kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI TATİL KAMPANYASI MAYIS 2023

Kamu sektöründe hizmet veren önemli kurumlar arasında yer alan ve düzenlediği kampanyalarda tüketici taleplerine öncelik veren Ziraat Bankası, artan tatil masraflarından yakınan müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdi. Söz konusu kampanyasının yalnızca mevcut müşterilerinin başvurularına açık olduğunu belirten kamu bankası, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Resmi web sitesi üzerinden yayınlamış olduğu yeni tatil kampanyasının 31 Mayıs 2023 tarihine kadar başvurulara açık kalacağını belirten Ziraat Bankası, yeni kampanyasının yalnızca bireysel Bankkart kullanıcıları için geçerli olduğunu ifade etti. Kamu bankası, Bankkart aracılığı ile TatilBudur platformu üzerinden yapılacak olan tatil harcamalarına karşılık tanımlayacağı hediye Bankkart Lira tutarlarını şu şekilde açıkladı:

  • 12.500- 17.499 TL arasındaki harcamalara: 1.000 TL
  • 17.500- 24.999 TL arasındaki harcamalara: 1.750 TL
  • 25.000 TL ve üzeri tutarlı harcamalara: 2.500 TL

ZİRAAT BANKASI TATİL KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen tatil kampanyasına hem mobil uygulama hem internet bankacılığı kanalı hem de SMS üzerinden başvuru yapılabilmektedir. SMS başvuruları için bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu numarası üzerinden TATILBUDUR yazıp 4757’ye gönderilmesi yeterlidir.

Halkbank'tan ABD'de açılan ikinci hukuk davasına ilişkin açıklama Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler... Beşiktaş'ta yıldız oyuncu kritik karşılaşmada yok
Sonraki Haber