Yayına çıkmayan Çağla Şıkel'den sevenlerini korkutan haber! Hastanelik oldu: Sebebi ise...

FOX TV’de yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programına birkaç gündür çıkmayan Çağla Şıkel’in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Şıkel, yaptığı paylaşımlar ile hastalığının ne olduğunu ve sağlık durumu ile ilgili güncel bilgileri paylaştı.

Aşk hayatı ve kariyeriyle adından sıkça söz ettiren ünlü sunucu ve model Çağla Şıkel, bu kez yaşadığı sağlık sorunu ile gündeme geldi. FOX TV’de yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programına birkaç gündür çıkmayan Çağla Şıkel’in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Sevenlerine korkutan Şıkel, yaptığı paylaşımlar ile hastalığının ne olduğunu ve sağlık durumu ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. İşte haberin detayları...

Çağla Şıkel, Çağla ile Yeni Bir Gün programına birkaç gün çıkmayınca izleyiciler 'Neden ekranda yok'' diyerek meraka kapıldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan sunucunun gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve günlerdir tedavi gördüğü ortaya çıktı.

ÇAĞLA ŞIKEL HASTANEYE KALDIRILDI

Sunucusu olduğu programa birkaç gündür çıkmayan Çağla Şıkel, Instagram hesabından açıklama yaptı. Hastane odasında çektiği bir fotoğrafı yayınlayan Şıkel, "Yayın olmadığı için çok soran oluyor. Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere, geçmiş olsun dileklere teşekkür ederim. Hepinize sarılıyorum" dedi.

"ŞİMDİ HASTANEDEN GELDİM"

Bir sonraki paylaşımında kendi fotoğrafını yayınlayan Şıkel, "Şimdi hastaneden geldim. Uyumaktan su içmediğim ve iyi beslenmediğim için takviye yapıldı. Tahliller sonrası bir miktar yine yüksek olan CRP'yi düşürmek için 2'li bir antibiyotik kullanmaya başladık. Çok inanmışlığım var, yarına iyi uyanacağım. Beni merak edenlere, sevenlere söz" sözleriyle durumu hakkında bilgi verdi.

Otobüs fiyatlarına zam geldi! Bayramı öncesi fiyatlar tavan yaptı Rasimcan Gayrimenkul ile Gizli Mücevheri Keşfedin! Tansiyon bir anda yükseldi! Canlı yayını kestiler...
Sonraki Haber