Yatakta en bencil burç belli oldu! O burçlar nasıl hükmedeceğini iyi biliyor!

Burçların farklı özellikleri her geçen gün büyük bir merakla araştırılıyor. Burçların özellikleriyle ilgili merakla araştırılan bir diğer konuyu ise cinsellik oluşturuyor. Yapılan astrolojik incelemeler, cinsellikte en bencil olan burcu ortaya koyuyor. İşte, cinsellikte en bencil burç!

KOÇ

Koç, etrafındaki herkesle sakin bir rekabet içindedir. Gücünü göstermeyi sever. Gözleri bir ödüldeyse, onu almak için oyunun kurallarını değiştirmeye kalkabilirler.

Koç burcunda doğanlar, inanılmaz bir dayanıklılık ve damarlarında akan ateşli bir tutku ile kutsanmıştır. Arzu ettikleri her şey acildir ve cinsel karşılaşmaları spontane ve aksiyon doludur

Genellikle hepsi öncelikle kendileriyle ilgilidir. Kendilerini memnun etmeyi severler ve kendilerinden önce kimseyi düşünmezler. Kendi benliklerine büyük bir saygı güderler.

Bu nedenle, eşlerine bakmak yerine yatakta en fazla zevki almaya odaklanmayı tercih ederler.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den