Yasak Elma'nın Zehra'sı Şafak Pekdemir evli yönetmen Oğulcan Eren Akay ile yakalandı! Hüngür hüngür ağladı

2018 yılında avukat Burak Mengü'den boşanan, 'Yasak Elma' dizisinde 'Zehra' karakterine hayat veren 33 yaşındaki oyuncu Şafak Pekdemir, önceki gece Cihangir'de Oğulcan Eren Akay’la görüntülendi. Pekdemir'in eğlenceli gecesi, olaylı bitti. Akay, fotoğraflarını çeken basın mensuplarına saldırdı. Genç oyuncu muhabirlerden özür diledi.

Cihangir'de 22 adlı bir mekanda gece 03.00'e kadar rol aldığı dizinin yönetmenlerinden Oğulcan Eren Akay’la samimi görüntüler veren oyuncu Şafak Pekdemir'in gecesi olaylı bitti. Pekdemir ilerleyen saatlerde mekandan ayrılırken flaşların patlamasıyla ortalık karıştı.


ERKEK ARKADAŞI BASIN MENSUPLARINA SALDIRDI

Alkolün dozunu kaçıran Şafak Pekdemir'in yanındaki erkek arkadaşı evli ve çocuk sahibi yönetmen Oğulcan Eren Akay, basın mensuplarına saldırarak ağıza alınmayacak küfürler etti. Pekdemir'in erkek arkadaşı, Kanal D muhabiri Barış Agil'e kafa atarak, tekme ile saldırdı.


ŞAFAK PEKDEMİR ORTALIĞI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Pekdemir bu sırada bağırarak tarafları sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Arabaya binerek olay çıkaran arkadaşının arkasından giden Pekdemir bir süre sonra olay yerine geri döndü.


''LÜTFEN BENİ GÖMMEYİN''

Oyuncu, "Arkadaşlar sizden özür diliyorum. Lütfen bu olayı büyütmeyin, haklısınız. Görüntüleri kullanın ya da kullanmayın demiyorum ama beni lütfen gömmeyin. Beni tanıyorsunuz, 10 yıldır beni bir olayın içinde gördünüz mü? Ben bunu mu hak ediyorum ulan" diyerek ağladı.









Hürriyet - Milliyet

ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale Bakan Şimşek, OECD Bakanlar Konseyi Toplantısı için Paris'e gitti İngilizler duyurdu! Arda Güler'e Premier Lig'den 50 milyon euro
Sonraki Haber