Yasak Elma'da Talat Bulut set çalışanını taciz etti mi?

Yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan Yasak Elma Fox Tv ekranlarında yer alıyor. Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakan dizi zirvenin sahipleri arasında. Talat Bulut'un dizi setinde gen asistanı taciz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Yasak Elma dizisi setinde Talat Bulut set çalışanını taciz etti mi? Detaylar haberimizde...


Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi Yasak Elma büyük beğeni topluyor. Dizi setinde çıkan taciz iddiası herkes tarafından konuşuluyor. Oyunculardan Talat Bulut'un sette çalışan genç bir asistanı taciz ettiği iddiası yer alıyor. Yapımcı Fatih Aksoy'dan açıklama geldi. Peki Yasak Elma dizisi setinde Talat Bulut set çalışanını taciz etti mi? Fatih Aksoy ne açıklama yaptı? Merak edilen soruların cevapları detayları haberimizde...

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, sosyal medyada hızla yayılan iddialar üzerine dizinin yapımcısı Fatih Aksoy, açıklama yaptı. İşte Fatih Aksoy'un açıklaması:

“Bugün karşı tarafla, mağdur olduğunu iddia ettiği kişiyle görüşeceğim daha sonra Talat Bulut’la. Bu olaylar tabii ki ağır ithamlar. O yüzden yanlış adım atmak ya da birilerini karalamak istemiyorum. Sonrasında ben yapımcı olarak üzerime ne düşüyorsa onu yapacağım. Bundan sonraki adli yargı süreci olursa nasıl ilerler bilemiyorum"


Instagram'da 'lost.secret' isimli hesabın iddiasına göre, Yasak Elma dizisinin bir erkek oyuncusu setteki asistanı taciz edince olanlar oldu. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy'un ve diğer oyuncuların da asistana destek verdiği öne sürüldü.

Asistanı taciz eden erkek oyuncunun ise sert bir dille uyarıldığı ve özür dilediği iddia edildi.

ranini.tv sitesinin sahibi ve tv yazarı da Twitter'dan dizi setinde yaşanan taciz ile ilgili şunları yazdı:

''Yasak Elma dizisinin setinde yaşanan tatsız bir sıkıntıyla ilgili bilgi geldi az önce. Yemin ederim olanları dinlerken kanım dondu.

Başta Fatih Aksoy olmak üzere konuya sahip çıkan ve destek atan herkesi tebrik ederim.

Sektörün bir titreyip kendine gelmesi, bünyesinden bu tip şuursuzları kusması, hızla tahliye etmesi lazım.

Yeterince insanın onuru, gururu, ruhu yara aldı. Elinizi artık vicdanınıza koyup 'Dur!' demek zorundasınız. Bedeli ne olursa olsun!

Resmi olarak bir şikayet başvurusu yapıldığını öğrendiğim an konuyu detaylandırır, sonuna kadar da desteklerim. Ayrıca duyumlarıma göre zaten yapım ve oyuncular çok basiretli davranmış ve konuya gerekli müdahaleyi yapmış.''

YASAK ELMA 1.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yıldız’ın hayatı Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender’in amacı Halit’ten boşanma planına Yıldız’ı alet etmektir. Ender’in ahlaksız teklifiyle ne yapacağını bilemeyen Yıldız, hayatının kararını vermek zorunda kalır. Kardeşi Zeynep ise Halit’in ortağı Alihan’ın şirketinde işe başlar. Yıldız hayallerine kavuşmanın peşindeyken, Zeynep hiç hayal etmediği olaylarla karşılaşacağı başlangıçlara yelken açar…


YASAK ELMA KONUSU
Çekimleri İstanbul'da devam eden dizide; Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler.dız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yasak Elma 8. Bölüm Fragmanı yine ekranlara bomba gibi düştü. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Yıldız Zeynep ile tartışıyor. Bu tehlikeli oyunun içinde yer almayı kafasına koyan Yıldız Halit ile evleneceğini açık bir dille Zeynep'e söylüyor. Alihan ise hiç istemese de kendisini Zeynep ile olan ilişkisini sorgularken buluyor. Alihan her ne kadar Ender'in sözlerine itibar etmese de yine de içine bazı kuşku tohumları ekilmiş gibi görünüyor. Ender sinsi planlarına ara vermeden devam ederken Yıldız'ın evlilik hayallerini suya düşürmeye kararlı. Yıldız ise Halit'in aldığı tek taş yüzüğün sarhoşluğuyla mutluluğa yaklaştığını hissediyor. Ancak Ender ölümcül darbeyi henüz vurmamıştır.

2.BÖLÜM ÖZETİ
Yıldız baş koyduğu yolda ilerlemekte kararlıdır. Bunun için ilk hedefi Ender’dir. Ender’in özel hayatının detaylarını öğrenmek için elinden geleni yapar. Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de başına gelen talihsiz kaza ikiliyi bir araya getirir...

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber