Yasak Elma son bölüm izle! Fox TV Yasak Elma 158. bölüm full izle

Yasak Elma son bölüm ile Fox TV. Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma 158. bölüm full izle dizi bitiminde tek parça halinde Youtube platformunda olacak.

This browser does not support the video element.

Yasak Elma son bölüm ile 12 Aralık akşamında Fox TV de. Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma 158. bölüm full izle dizi bitiminde tek parça halinde Youtube platformunda.

Yasak Elma son bölümünde; Zeynep, Yıldız ve Asuman’a çok sinirlidir. Asuman ve Yıldız kendilerini affettirmeye çalışırken Asuman da Zeynep ve Engin evliliğinin gerçek olması için elinden geleni yapacaktır.

Ender hamileliğinin Yıldız’ın kumpası olduğunu anlar ve ona her zamankinden daha çok bilenir. Kumru, Selim’le mutluluğu yakalayacağına eminken, Selim’in, herkesten gizli görüştüğü biri vardır.

Kumru hayalindeki kişinin Selim olduğuna kesin karar vererek oynadığı oyuna devam etme kararı alırken, Yıldız da Ender ve Doğan’ın arasını bir daha düzelmemek üzere bozmaya karar verir ve kusursuz bir plan yapar…

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle