Yasak Elma Dizisi 156. Bölüm Fragmanı 28 Kasım 2022

28 Kasım 2022 Yasak Elma Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandığı andan itibaren sizlerle.

Pazartesi akşamları ekrana gelen ve 5 sezondur reyting rekorları kıran Yasak Elma yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Şebnem Dönmez'in yer aldığı dizinin yeni bölümü 28 Kasım 2022 Pazartesi akşamı ekrana gelecek. 

İlk bölümünden itibaren kendi seyirci kitlesini oluşturan ve her yeni bölümde genişleyen hayran kitlesi ile reytinglerini yükselten Yasak Elma FOX TV ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor. Dizinin her yeni bölümünden önce seyircilere ipucu verdiği tanıtımları her hafta bölüm sonrasında yayınlanıyor. 28 Kasım 2022'de 156.bölümü ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 156.bölüm olarak yayınlanacak. Peki Yasak Elma 156.bölümde neler olacak?

YASAK ELMA 156. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin Yayınlanan son bölümünde Yıldız'ın intikam planları devreye girmiştir. Doğan ve Ender'den intikam planlarını alan Yıldız (Eda Ece) yeni bölümde de planlarını uygulamaya devam eder. 

Yasak Elma 156. Bölüm Fragmanı yayınlandığı anda haberimizde olacak. 

Aliyev'den Ermenistan açıklaması! Türkiye geneli yağışlı havaya dikkat! İşte il il hava durumu... Deprem bölgesinde hava nasıl olacak?
Sonraki Haber