Yasak Elma Çağatay kimdir? Berk Oktay Yıldız'ın yeni sevgilisi mi?

Yasak Elma Çağatay kimdir sorusu merak ediliyor. Berk Oktay, Yasak Elma'nın Yıldız'ının yeni sevgilisi mi olacak sorularının yanıtı haberimizde. FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'ya Çağatay Karakteriyle katılacak olan Berk Oktay kaç yaşında, nereli gibi soruların yanıt haberimizde.

Yasak Elma Çağatay kim sorusu araştırılmaya başlandı. Talat Bulut'un diziden ayrılması sonrası dizinin izleyenleri bu akşam Çağatay karakteriyle tanışacak. Berk oktay'ın canlandıracağı Çağatay karakterinin Yıldız'ın yeni sevgilisi olacağı söyleniyor.

YASAK ELMA ÇAĞATAY KİMDİR?

Yasak Elma dizisine damgasını vuracak bir karakter daha dahil oldu.. Çağatay karakteri pek çok izleyici tarafından merak uyandırdı. Diziye ilerleyen bölümlerde dahil olacak olan Çağatay karakterinin diziye hangi  bölümden itibaren dahil olacağı kesin olmamakla birlikte Yıldız karakteri ile aşk yaşayacağı ve holdingde önemli bir mevkide çalışan olarak çalışacağı düşünülmektedir.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!