Yasak Elma 156. Bölüm Fragmanı 28 Kasım 2022

Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son gölümde Kumru'nun toplu taşımaya bindiği sahneler büyük ilgi gördü. İşte Yasak Elma 156. bölüm fragmanı ve gelecek haftanın özeti...

Başrollerinde Eda Ece, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Dönmez ve Biran Damla Yılmaz'ın rol aldığı Yasak Elma 156. bölüm fragmanı yayınlandı. Kumru'nun yeni tanıştığu Doktor Selim'e aşık olmasıyla yepyeni bir döneme giren dizide Ender ve Yıldız savaşı da devam etti.

Pazartesi akşamlarını rekortmen dizisi Yasak Elma yeni bölümleriyle Fox Tv'de ekrana gelmeye devam ediyor. 5 sezondur izleyicisine entrikanın yanısıra komedi de veren dizi gelecek sezonda da aynı iddia ve tempoyla sürecek gibi görünüyor.

İşte Yasak Elma 156. bölüm fragmanı...

YASAK ELMA 155. BÖLÜM ÖZETİ

Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin’in nişanlanmasının şaşkınlığını yaşarlarken Ender, Yıldız’ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır. Kumru yeni tanıştığı doktor Selim’i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterir. Ender, Doğan’ı kazanmak için nihai çözümü bulur.

Simpsonlar'ın gelecek tahminleri tüyler ürpertiyor... Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 1 Mayıs 2024 Çarşamba TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber