Yasak Elma 155. bölüm HD izle! Yasak Elma 155. son bölüm full izle

Yasak Elma 155. bölüm FOX TV de. Pazartesi akşamlarında yayınlanan Yasak Elma son bölüm ile dizi bitiminde Youtube adresinde olacak. İşte, Yasak Elma 155. bölüm izle linki…

This browser does not support the video element.

Yasak Elma 155. bölüm Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında. Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma dizisinin son bölümünde yine yer yerinden oynayacak.

Yasak Elma 155. Bölüm Özeti

Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin’in nişanlanmasının şaşkınlığını yaşarlarken Ender, Yıldız’ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır. Kumru yeni tanıştığı doktor Selim’i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterir. Ender, Doğan’ı kazanmak için nihai çözümü bulur.

Yıldız, Doğan ve Ender’den aldığı darbeden sonra intikam planlarını devreye sokar ve Doğan’la Ender’e hayatı zehir eder. Herkesin Yıldız’dan beklediğini yapmayarak akıllıca bir ters köşeyle Doğan ve Ender’i şoke eder.

Yasak Elma 155. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle