Yarıyıl tatili için İstanbul'a yakın uygun fiyatlı yerler ve kayak merkezleri


BOLU - KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezi olarak öne çıkan Kartalkaya Kayak Merkezi yarıyıl tatilinde ailelerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Konumu ve ulaşım kolaylığı nedeniyle tatilcilerin uğrak noktaları arasındadır. Kayak ve snowboard tutkunları için mükemmel bir alternatif olan Kartalkaya Kayak Merkezi'nde pistler 70 kilometreyi buluyor.

Kayak merkezi, Ankara ve İstanbul'un arasında Köroğlu Dağı'nın 2 bin 200 metrelik zirvesinde yer alıyor. Pitlerdeki kar kalınlığı ise yapay karlama ile yaklaşık 1 metre civarında.

Özellikle Ocak - Şubat aylarında otellerin doluluk oranının zirveyi bulduğu kayak merkezinde en düşük fiyatlar ise şu şekilde:

Kartalkaya Kayak Merkezi'nde Kartal Otel ve Grand Kartal Otel pistlerinde, 1 günlük kayak ücreti hafta içi 200 TL, hafta sonu 250 TL. Öğlen 12:30 ve sonrası çıkışlarda kayak ücreti hafta içi fiyatı 170 TL, hafta sonu 220 TL.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...