Yarın hava nasıl olacak? 5 Mart Cumartesi hava durumu

Meteorolojinin son değerlendirmelerine göre; Marmara'nın güneybatısı, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Edirne, Kocaeli, Bursa, Hatay, Çankırı, Düzce, Zonguldak, Karabük, Rize, Artvin ve Siirt çevreleri ile İstanbul'un Anadolu Yakası, Tekirdağ'ın batı, Sakarya'nın kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ve Afyonkarahisar çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yamaçlarda çığ riski olmasından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!