Yarın hava nasıl olacak? 27 Mayıs Cuma hava durumu

MARMARA
Parçalı bulutlu, Trakya kesimi ile yarın (Cuma) Sakarya, Kocaeli ve İstanbul'un Anadolu yakasının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE
Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, İç Ege'nin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yer yer çok bulutlu ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!