Yarın hava nasıl olacak? 21 Ocak 2022 hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Ocak 2022 Cuma gününe ait hava durumu tahminlerini yayımladı. Yurdun büyük bölümünün yoğun kar yağışı altında olduğu belirtilirken; kuvvetli yağış, yoğun kar, zirai don ve çığ uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkenin iç ve batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Karadeniz'in batısı, Eskişehir, Trabzon,Rize, Artvin, Ardahan ve Hakkari çevreleri ile Antalya'nın batı kıyılarının yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kıyı Ege ile Antalya'nın batı kıyılarında yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere; İstanbul, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, İzmir ve Aydın çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve zirai don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!