Yarın hava nasıl olacak? 19 Mayıs hava durumu

Meteoroloji, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda havanın nasıl olacağına dair tahminleri paylaştı. Son değerlendirmelere göre; yurt genelinde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu, güneydoğu kesimleri dışında kalan yerlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yerel kuvvetli yağışlar konusunda uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu, güneydoğu kesimleri dışında kalan yerlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak, bu gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Kütahya çevrelerinin yüksekleri ile yarın (Perşembe) Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde (2500m üzeri) görülecek yağışların ise karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Bu akşam saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu ile Batı Karadeniz kıyılarında, yarın Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz'in kuzeydoğusunda beklenen yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den