Yarın hava nasıl olacak? 11 Şubat 2022 hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Şubat 2022 Cuma gününe ait hava durumu tahminlerini vatandaşlarla paylaştı. Son değerlendirmelere göre; Doğu kesimlerde devam eden yağışlarının bu akşam saatlerinde Van'ın güneyi ile Hakkari'nin yükseklerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Akdeniz'in iç kesimleri ile bu akşam ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-90 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Yurdun doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Ordu, Ağrı, Iğdır, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimler, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Malatya, Elazığ, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinde kar, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde görülecek olan yağışların; bu akşam saatlerinde Van'ın güneyi ile Hakkari'nin yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!