Yarın hava nasıl olacak? 11 Nisan Pazartesi hava durumu

Marmara, Ege, Akdeniz (K. Maraş, Osmaniye, Hatay hariç), İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile bu akşam saatlerinde Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum ve Tunceli çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarının gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Çanakkale çevrelerinde, yarın Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Isparta ve Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde batı kesimleri ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Çanakkale çevreleri ile yarın bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde kıyı kesimleri ile yarın bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, bu akşam saatlerinde Kıyı Ege’de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları