Yarın 8. 12. sınıflara okul var mı? 17 Mayıs okullar açılıyor mu?

Tam kapanma sürecinin sona ereceği yarın 17 Mayıs yarın 8. 12. sınıflara okul var mı sorusunun cevabı öğrenciler tarafından merak edilmekte. Bayram sonrasında okulların son durumu hakkında Milli Eğitim Bakanlığından son dakika açıklaması geldi. Peki, yarın 17 Mayıs Pazartesi okullar açılıyor mu?

Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte okulların açılacağı tarih öğretmenler ve öğrenciler tarafından merak edilir oldu. 29 Nisan tarihinde başlayan tam kapanma tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim devam ederken yüz yüze eğitime ne zaman geçileceğine dair Milli Eğitim Bakanlığından bir açıklama geldi.

YARIN 17 MAYIS OKULLAR AÇILIYOR MU?

Milli Eğitim Bakanlığı 17 Mayıs Pazartesi günü okulların son durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Okulların açılacağı tarihle ilgili olarak MEB tarafından yapılan açıklamada, "Okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında ise 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçilecek." ifadelerine yer verildi.

Diğer sınıflardaki eğitimlerin ise 1 Haziran'a kadar uzaktan yapılmasına karar verildi.1 Haziran'dan itibaren yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, durum değerlendirmesinin ardından yeniden kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi.

NASA bulgulara erişti! İki kara delik birleşti! İzmir'de 4 gün eylem ve gösteri yasak Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem!
Sonraki Haber