Yargı Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?

Yargı dizisinin ilk sezon finalinde Ilgaz öldü mü sorusuna yanıt arandı. Ilgaz karakterini başarıyla canlandıran Kaan Urgancıoğlu’nun son durumu merak edildi. Peki, Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinden ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin ilk sezon finalinde Ilgaz Kaya karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu’nun son durumu takipçiler tarafından araştırılmaya başlandı. Eren komiser bir kez daha Ceylin’i sorgularken 6 ay sonra bilgisiyle yayınlanan son bölümdeki son sözler can yaktı.

Yargı Ilgaz Öldü Mü?

Eren komiserin "Nasıl öldürdün Ilgaz Kaya'yı?'' dediği Yargı dizisinin sezon finalinde Kaan Urgancıoğlu hayranları büyük bir şok yaşadı. Merak yeni sezon için devam ederken Kaan Urgancıoğlu’nun Yargı dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı tartışılmaya başlandı.

2022 Eylül ayında 2. sezonu başlayacak Yargı dizisinde Ilgaz karakterini canlandıracak Kaan Urgancıoğlu’nun olup olmayacağı o zaman netlik kazanacak.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için yağmur uyarısı!
Sonraki Haber